За нас

За нас

МАНГАЛДЖИЕВ – ЗЕЛЕНО ЧУДО,ЗЛАТНО ЧУДО,ЦАРСКИ БИЛКИ,БИЛКОЛЕК И РИЛСКО ЗЛАТО

 

Индивидуални билкови формули за хармонизиране на здравето и възстановяване след боледуване и химиотерапия. 

Хранителни добавки,Билкова козметика,Пчелни продукти и Билкови чайове.

Информация за билките плюс полезни съвети за вашето здраве.

Магистър фармацевт Никола Мангалджиев

 

Защо билковите сиропи от серията”ЗЕЛЕНО ЧУДО”са незаменим природен продукт ?

Здравето на човека зависи от постоянният обмен на енергия и информация от околната среда чрез дишането,храната,водата и мястото на живот. Билките са незаменима естествена храна с уникална природна енергия и химическа информация,осигуряващи доброто здраве.

Народната медицина е установила тяхното въздействие,а научните изследвания дават начините за най-правилният им прием.

45-годишният ми фармацевтичен опит и научно-изследоватеската ми работа ,гарантират качеството на професионално приготвените екстракти от свежи растения събирани в Рила,Пирин,Родопите,Странджа и Стара планина.

Серията ‘Зелено чудо’ е трето поколение хранителни билкови добавки (след Златно чудо и Царски билки) съчетани с пчелен мед и приготвени по мои оригинални рецепти.

Предназначени са укрепване на здравето,подобряват работоспособноста и спомагат за бързо оздравяване по време на операции,счупвания на кости и лечение на други заболявания.

Хранителните добавки”Зелено Чудо” са напълно съвместими с прилагането на други лекарствени средства,допринасяйки за намаляване на страничните ефекти на медикаментите и същевременно ускоряват оздравителният процес

Ако желаете консултация за лечение с билки,изисквам при хронични заболявания и след пребиваване в болница да представите епикриза,както и актуална кръвна картина и изследване на урината. За болните от рак – установените туморни маркери.

Всеки човек е уникален организъм и за постигане на бързо оздравяване или добра работоспособност,разковничето са билките и другите природни дарове.

 

Магистър фармацевт,почетен академик на Сибирското отделение на Руската  Космическа Академия на науките, академик и почетен член-кореспондент на Московската Академия по фармакогнозия и информатизация на лечебните  разстения.

НИКОЛА МАНГАЛДЖИЕВ