ПАНПРОСТАТА -Два броя за 35 лв. Зимна промоция до 15.04.2024 год

                Два броя за 30 лв. Зимна промоция до 15.04.2024 год

                                    ПАНПРОСТАТА

Оригинална рецепта на маг. фарм. Никола Мангалджиев     250 мл.

 

Действие: Подобрява дейността и нормализира функциите на "второто сърце на мъжа" - простатната жлеза. Действа противовъзпалително и антисептично. Подобрява проходимостта и нормализира уринирането. Проявява оздравителен ефект при проблемите, които следват от израждането на простатната жлеза, дължащи се на инфекции и промени в хормоналното развитие и предизвиква обратно развитие на разрасналата се жлезиста тъкан.Подобрява семеобразуването силата  и качеството на спермата с цел по-лесно зачеване.

Състав: Пчелен мед, екстракти от Златен корен(Родиола),Див кестен,Коприва (корени и семена),Полен,Ветрогон,Смрадлика,Магарешки бодил,Кора от Леска и Върбовка цвят.

Допълнително действие: Подобрява еластичността на гладката мускулатура, клетъчното дишане, действа капиляроукрепващо, общостимулиращо, повишава работоспособността, ликвидира инфекциозни причинители в простатата, доставя на организма биологично усвоим цинк.

Противопоказания: Алергия към пчелен мед или някои от компонентите на продукта

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ:  Не са наблюдавани в посочените дози. 

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!   Да не се превишава препоръчителната дневна доза!  Продуктът не е лекарствено средство! 

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Не се съхранява в хладилник !!!!

При поява на нежелани реакции, употребата на продукта трябва да се прекрати !

Дозировка: Сутрин и следобяд на гладно по 1-2 с.л.( 10мл.), разтворени в 100 мл. вода,

сок или друга течност.

 

Препоръчвам при: Възпалителни процеси, простатит, затруднено и болезнено уриниране, аденома на простатата, простатна хипертрофия, намалена полова активност,бактериални инфекций, следоперативно и антибиотично лечение на тестисите и  простатната жлеза.

 

 

 

 

35,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете: