ПАНПРОСТАТА - Лятна промоция до 15.07.2024 год

              Лятна промоция  до 15.07.2024 год

                                    ПАНПРОСТАТА

Оригинална рецепта на маг. фарм. Никола Мангалджиев     250 мл.

 

Действие: Подобрява дейността и нормализира функциите на "второто сърце на мъжа" - простатната жлеза. Действа противовъзпалително и антисептично. Подобрява проходимостта и нормализира уринирането. Проявява оздравителен ефект при проблемите, които следват от израждането на простатната жлеза, дължащи се на инфекции и промени в хормоналното развитие и предизвиква обратно развитие на разрасналата се жлезиста тъкан.Подобрява семеобразуването силата  и качеството на спермата с цел по-лесно зачеване.

Състав: Пчелен мед, екстракти от Златен корен(Родиола),Див кестен,Коприва (корени и семена),Полен,Ветрогон,Смрадлика,Магарешки бодил,Кора от Леска и Върбовка цвят.

Допълнително действие: Подобрява еластичността на гладката мускулатура, клетъчното дишане, действа капиляроукрепващо, общостимулиращо, повишава работоспособността, ликвидира инфекциозни причинители в простатата, доставя на организма биологично усвоим цинк.

Противопоказания: Алергия към пчелен мед или някои от компонентите на продукта

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ:  Не са наблюдавани в посочените дози. 

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!   Да не се превишава препоръчителната дневна доза!  Продуктът не е лекарствено средство! 

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Не се съхранява в хладилник !!!!

При поява на нежелани реакции, употребата на продукта трябва да се прекрати !

Дозировка: Сутрин и следобяд на гладно по 1-2 с.л.( 10мл.), разтворени в 100 мл. вода,

сок или друга течност.

 

Препоръчвам при: Възпалителни процеси, простатит, затруднено и болезнено уриниране, аденома на простатата, простатна хипертрофия, намалена полова активност,бактериални инфекций, следоперативно и антибиотично лечение на тестисите и  простатната жлеза.

 

 

 

 

22,00 лв. 18,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 18,00 лв.
Моля, изберете: