Зелено чудо - „Спортна формула”

Зелено чудо  - „Спортна формула” 

Оригинална рецепта на маг. фарм. Никола Мангалджиев   100% натурален продукт

Oпаковка: 250 ml

Съдържание: Пчелен мед и екстракти от Златен корен,бабини зъби(трабузан),сибирски жен-шен, левзея, гинко билоба ,шизандра,байкалски шлемник,лиций,ехинацея,мурсалски чай, астрагал и магарешки бодил и пчелно млечице .

Действие: Спортна формула е с мощно имуностимулиращо и придаващо физическа сила действие, Предизвиква общо укрепване и цялостен възстановителен процес при спортни натоварвания,стимулира регенеративните и възстановителни процеси в организма. Действа тонизиращо, капиляроукрепващо и противовъзпалително, подобрява издръжливостта и спомага за постигане на по-добри спортни резултати.

Приложения: При всякакъв вид спортисти,особено при тежкоатлети и фитнес мания. Подходяща при  всички зимни и екстремни спортове ,както и при алпинизъм и всичко свързано с тежко физическо натоварване и труд(пилоти,водолази,моряци,планински спасители,секачи и ловци).

Съпътстващо действие: Подобрява функциите на мускулната издръжливост и дихателната система, регулира обмяната на веществата и функциите на жлезите с вътрешна секреция, нормализира кръвното налягане и захарта, подобравя състава на кръвта и клетъчното дишане, гарантира психическата и физическа  устойчивост  както и работоспособност.Регулира вредния холестерол и работата на черният дроб и бъбреците.
Дозировка: 2 пъти дневно по 1-с.л.(20 мл.) разтворени в 100 мл. вода или сок    

Противопоказания: Алергия към пчелен мед или някоя от билките !!! при появяване на странични действия приемането трябва да се  прекрати!!!!!

Да не  се  употребява от хора под 17 годишна възраст!!!!!

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: Не са наблюдавани в посочените дози.  Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!!!!    Да не се превишава препоръчителната дневна доза!  Продуктът не е лекарствено средство!    Продуктът не е заместител на разнообразното хранене

Препоръчвам при: 

Всички видове спорт,тежък физически труд и екстремни хобита!         

НЕ Е ДОПИНГ!!!!!

24,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,00 лв.
Моля, изберете: