Зелено чудо - „Спортна формула”

Зелено чудо  - „Спортна формула” 

Оригинална рецепта на маг. фарм. Никола Мангалджиев   100% натурален продукт

Oпаковка: 250 ml

Съдържание: Пчелен мед и екстракти от Златен корен,бабини зъби(трабузан),сибирски жен-шен, левзея, гинко билоба ,шизандра,байкалски шлемник,лиций,ехинацея,мурсалски чай, астрагал и магарешки бодил .

Действие: Спортна формула е с мощно имуностимулиращо и придаващо физическа сила действие, Предизвиква общо укрепване и цялостен възстановителен процес при спортни натоварвания,стимулира регенеративните и възстановителни процеси в организма. Действа тонизиращо, капиляроукрепващо и противовъзпалително, подобрява издръжливостта и спомага за постигане на по-добри спортни резултати.

Приложения: При всякакъв вид спортисти,особено при тежкоатлети и фитнес мания. Подходяща при  всички зимни и екстремни спортове ,както и при алпинизъм и всичко свързано с тежко физическо натоварване и труд(пилоти,водолази,моряци,планински спасители,секачи и ловци).

Съпътстващо действие: Подобрява функциите на мускулната издръжливост и дихателната система, регулира обмяната на веществата и функциите на жлезите с вътрешна секреция, нормализира кръвното налягане и захарта, подобравя състава на кръвта и клетъчното дишане, гарантира психическата и физическа  устойчивост  както и работоспособност.Регулира вредния холестерол и работата на черният дроб и бъбреците.
Дозировка: 2 пъти дневно по 1-с.л.(20 мл.) разтворени в 100 мл. вода или сок    

Противопоказания: Алергия към пчелен мед или някоя от билките !!! при появяване на странични действия приемането трябва да се  прекрати!!!!!

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: Не са наблюдавани в посочените дози.  Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!!!!    Да не се превишава препоръчителната дневна доза!  Продуктът не е лекарствено средство!    Продуктът не е заместител на разнообразното хранене

Препоръчвам при: 

Всички видове спорт,тежък физически труд и екстремни хобита!         НЕ Е ДОПИНГ!!!!!

22,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 22,00 лв.
Моля, изберете: