Детоксин - Лятна промоция до 15.08.2024 год

Детоксин - Лятна промоция до 15.08.2024 год

Оригинална рецепта на маг. фарм. Никола Мангалджиев  Опаковка: 250 ml

Състав:
Висококачествен пчелен мед и екстракти от:Сибирски жен шен,златен корен,котешки стъпка, сладък морски пелин, изсипливче, конски кестен, орех, магарешки бодил, левурда(див чесън),лайка,червена боровинка, джинджифил, глухарче (корени), лапачо,ленено семе,карамфил и кудзу.

Действие:
Специално подбраният състав на продукта гарантира високоефективно противопаразитно, антивирусно, антимикробно и регенеративно действие.

Допълнително действие:
Подпомага Черния дроб и Бъбреците,Уретрите и Пикочния мехур и червата който са отговорни за изхвърляне на Шлаките и  продуктите от мъртвите паразити,песъчинки и до-средно-голями камъчета в бъбреците. Гарантира общо укрепване и тонизиращ ефект. Нормализира холестерола и кръвното налягане.

Употреба:
Сутрин и следобед по 1
с.л. разтворена в 150 ml чай от червена боровинка.

Противопоказания: Алергия към пчелен мед или някоя от билките !!!

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: Не са наблюдавани в посочените дози.  Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!!!!    Да не се превишава препоръчителната дневна доза!     Продуктът не е лекарствено средство!    Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.              При появяване на странични действия приемането трябва да се  прекрати!!!!

Препоръчвам при: 

Укрепване на организма по време и след противопаразитното,вирусно,микробно и бактериално въздействие върху организма.Ускорява процеса на освобождаване на натрупваните токсини и отрови, предотвратяване повторно заразяване. Detoxin може да се приема самостоятелно за постигане на очистващ ефект от ,антивирусно и антибактериално действие както и за нормализиране на  работата на отделителната система.

 

24,00 лв. 20,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете: