Златно чудо №14 МАКС / ПЛЮС - Лятна промоция до 01.08.2024 год

Златно чудо №14 МАКС / ПЛЮС

Оригинална рецепта на маг. фарм. Никола Мангалджиев        250 мл.

При болезнени бъбреци и нормализиране на обмяната и теглото на човека

                                       

                   Действие: “Златно чудо №14 МАКС” е уникална 100% природна формула за регулиране и намаляване на телесното тегло и регулиране на отделителната система( камъни ,възпълени и болезнени  бъбреци) Специално подбраните му съставки спомагат за пречистването на организма от токсини, шлаки, холестерол и други отпадни продукти. Подобряват метаболизма и функциите на отделителната система- лесно изхвърляне на камъни и песъчинки. Употребата на препарата намалява отлагането на мазнини и образуването на целулит. “Златно чудо №14 МАКС”  премахва чувството за глад, влечението към сладки храни, зарежда организма с енергия и предпазва от стрес, раздразнителност и умора, характерни за хората, които са на диета. Запазва мускулната тъкан и поддържа организма жизнен и енергичен. Нормализира дейността на кръвоносните съдове и тяхната еластичност. Постига траен противовъзпалителен и регенеративен ефект. “Златно чудо №14 МАКС” е отличен адаптоген, антиоксидант и подобрява функциите на имунната система.

                  Пчелният мед е  една от основните съставки в “Златно чудо №14 МАКС”, съдържащ повече от 400 биологично-активни вещества. Този природно-уникален продукт оказва положително действие на централната нервна система, стимулира обменните процеси в организма, подобрява храносмилането и издръжливостта на организма.

Пчелният мед съдържа органични киселини (млечна, ябълчна, лимонова, оксалова) и ензими (диастаза, фосфатаза, каталаза, инвертаза), които освен, че придават приятни вкусови качества, подобряват процесите на храносмилането и стимулират метаболизма. Медът е богат и на много минерални вещества (Fe, Zn, Mg, Co, Cu). Желязото е лесно усвоимо и обезпечава насищането на работещите органи с кислород, подсигурява синтеза на веществото миоглобин, което пък представлява своеобразно кислородно депо в мускулите. Така медът в “Златно чудо №14 МАКС”  допринася за повишаване дееспособността и издръжливостта на организма по време на диета. Пчелният мед съдържа и много витамини (В1, В2, В6, В12, РР, фолиевна киселина и др.) , които подпомагат функциите на имунната система, намаляват нервно-психическото напрежение и стимулират умствената работа. Подпомага поддържането на идеална кожа без целулит и забавя стареенето.

                  Елеутерококът (сибирски жен-шен) оказва своето мощно адаптогенно и антистрес действие - важни елементи при пречистването на организма от токсини и разпадни продукти. Това води до допълнително стабилизиране на съпротивителните сили и устойчивостта на организма. Стимулира мастния метаболизъм и активизира обмяната на веществата, поддържа ниско ниво на холестерола, укрепва сърдечния мускул и има засищащ ефект.

                  Червената боровинка е с ясно изразено антиоксидантно действие, особено необходимо като съпътстващ ефект за комплексно стабилизиране на кръвоносната система. Стимулира храносмилането, притежава много добри дезинфекционни и диуретични свойства.

                  Глогът е богат на аминокиселини, а също и на минерални вещества, особено магнезий. Разширява кръвоносните съдове (особено на сърцето и мозъка), регулира сърдечната дейност, действа нервоуспокоително. Глогът понижава нивото на холестерола в кръвта, притежава ярко изразено антиоксидантно действие, понижава нивото на артериалното кръвно налягане, засилва диурезата.

                  Лайката е най-добрата билка за отмиване на разпадните продукти от жизнената дейност на организма и други токсини и шлаки натрупвани по различни причини. Тя пречиства кръвта, оказва успокоително и противовъзпалително действие. Има спазмолитичен ефект, който се дължи на  етеричните масла (алфа бисабол и матрицин) и флавоноидите (апигенин, лутеин и кверцитин) които са основните й биологично-активни съставки.

                  Белият трън  е една от важните съставки на “Златно чудо №14 МАКС”. Основните му действащи вещества флавоноиди (силибин, силидианин, таксифолин и други) имат антиоксидантно действие, оказват защитен ефект по отношение на чернодробните клетки от вредното действие на свободните радикали и токсични вещества. Те променят структурата на външната мембрана на чернодробната клетка и така я предпазват от навлизането на токсини във вътрешността и. Флавоноидите подпомагат регенерирането на увредения черен дроб като стимулират образуването на нови чернодробни клетки. Белия трън предпазва бъбреците, полезен е при заболявания на отделителната система и отслабена имунна защита на организма.

                  Благодарение на специфично действащите слузести вещества лененото семе е с максимална ефективност за сигурно намаляване нивото на вредния холестерол и изчистване на кръвоноста система. Наред с това проявява противовъзпалителен ефект и улеснява дейността на отделителната система в отделянето на токсини.

                  Белият равнец има мощно противовъзпалително действие, ефективно пречиства кръвта, тонизира гладката мускулатура. Има ободряващ ефект, поддържа организма жизнен и зареден с енергия.

                  Ехинацеята се утвърди като най-добрата билка за стимулиране на естествените защитни сили на организма. Спира възпалението, бактериалните и вирусни инфекции, стимулира някой бели кръвни клетки, полезна е при алергии, колики, настинка, грип и други инфекциозни заболявания. Комплексът от биологично-активни вещества на ехинацеята оказва противомикробно, противовъзпалително и имуномодулиращо действие.

                  Бялата бреза действа отводняващо (пикочогонно и потогонно). Успокоява спазмите на гладката мускулатура. Този ефект се дължи на съдържащите се в листата на растението флавоноиди, а съдържащият се калиев нитрат подсилва диуретичното действие на флавоноидите.

                  Левзеята притежава изключително силен ефект върху стимулирането и запазването на мускулната маса на организма в режим на отслабване. Това е важно за хора намаляващи теглото си, тъй като те загубват освен мазнини и голям процент от мускулна си маса, което не се наблюдава при употреба на “Златно чудо №14 МАКС”. Освен това левзеята има меко, физиологично разширяващо кръвоносната система действие, увеличава скоростта на кръвопотока, усилва сърдечния мускул без да променя честотата на ударите. Увеличава съдържанието на хемоглобина и еритроцитите. Подобрява дейността на черния дроб. Увеличава фагоцитарната активност на левкоцитите. Подобрява регенеративните процеси при рани. Стабилизира фосфолипидите и съдържанието на макроергичните фосфати. При съчетание с физически натоварвания, стимулира ръстовите процеси с изразено анаболно действие.

               Златен корен – Силен имуностимулант,перфектна защита от вируси , бактерий и продължителни заболявания.

               Зеленият чай  ускорява метаболизма и засилва процесите на изгаряне на резервните мазнини в мастните клетки в целия организъм. 

               Джинджифилът помага за извеждането на шлаките от организма, които ни пречат да поддържаме нормално телесно тегло.                Джинджифилът спомага за обмяната на веществата и изгаря мазнините.

               Артишокът  подпомага храносмилането, допринася за поддържане нормалната функция на черния дроб, засилва отделянето на жлъчка и панкреатични ензими.

               Ревенът  подпомага храносмилането, подобрява отделянето на стомашен сок и тонизира гладката мускулатура на стомашно-чревния тракт.

               Екстрактът от лют червен пипер ускорява метаболизма, стимулира циркулацията на кръвта и процесите на изчистване на организма. Има термогенен ефект – стимулира бързото изгаряне на приетите калории. 

               

               Приложение на "Златно чудо № 14 МАКС" :

 

  1. За изхвърляне на камъни от бъбреците и успокояване на болката в бъбрека,пикочните пътища и уретрата и при подготовка на организма за фитотерапия се препоръчва употребата на "Златно чудо № 14 МАКС" по 1 супена лъжица сутрин и привечер на гладно разтворенa в 100-150 мл запарка от лайка.

 

  1. За нормализиране на телесното тегло препоръчвам приемане на продукта по следната схема. 1 доза "Златно чудо № 14 МАКС" разтворено в 150 мл запарка от лайка плюс 1-2 чаени лъжички пчелен мед замества храната в схемата където е отбелязано № 14. Между храненето с тази смес и следващото нормално хранене е желателно да се изяжда 1 ябълка или други плодове и зеленчуци. Схемата може да се продължи в посочената последователност като десетия ден е първия от новия цикъл. Това прилагане продължава до достигане на нормалното тегло (от височината в см. извадете 100 и ще получите идеалното Ви тегло, което може да варира +/- 10 кг.). По време на нормализиране на теглото със "Златно чудо № 14 МАКС", ежедневно трябва да се изпива 1 литър запарка от лайка вместо други течности. Лайката е единствената билка в света, която нормализира дейността на превъзбудената вегетативна нервна система на човека. Освен това тя улеснява отделителната система на човека за безвредно изхвърляне на шлаки, токсини и други разпадни продукти, които се образуват по време на билкомеденото гладуване със "Златно чудо № 14 МАКС". Препоръчвам ежедневно разходка сутрин и привечер по половин час в парк или в планината. Растенията излъчват отрицателни електрически йони, които дават възможност на червените кръвни клетки да доставят необходимия кислород до всяка частица на човешкото тяло. За сведение нормално за правилно дишане са необходими 150 000 отрицателно натоварени йони в 1 куб. см. въздух. В град София измерванията показват наличието между 50 и 200 отрицателни електрически заряди в 1 куб. см въздух - там хората дишат, но не се доставя кислород до клетките на тялото им.

       

        Препоръчвам следните храни с нисък гликемичен потенциал:

 

  • Хляб тип "Добруджа" - заводски или пълнозърнест, типов не!
  • Плодове – ананас, банани, вишни, грейпфрут, грозде, диня, круши, кайсии, малини, мандарини, портокали, праскови, пъпеши, сини сливи, стафиди, череши, ябълки, ягоди, както и пресно изтискани сокове от тях. Плодовите сокове приемайте сутрин до обяд и след 20 ч, зеленчуковите от обяд до 20 ч.
  • Зеленчуци – домати, спанак, зеле, лук, целина, брюкселско зеле, цвекло, броколи, моркови, маруля зелен фасул, репички, тиквички, краставици, чушки;
  • Храни – риба, телешко, пиле, морски дарове, кафяв ориз; с мярка - зрял боб, грах, царевица и качамак
  • Напитки – пречистена вода, непосдсладени сокове, неподсладен зелен или билков чай, черно кафе (1 сутрин до обяд), минералната вода се пие само по лекарско предписание!
  • Храни, които трябва да се избягват – сол, солени храни,  хляб, тестени изделия, пици, пасти, торти, чипс, пържени или варени картофи и картофено пюре, зрял фасул, царевица, грах, пържени храни или ястия със запръжки и пикантни подправки, алкохол, газирани напитки - особено съдържащите кофеин, различните захарни н сладкарски изделия; може малък натурален шоколад със съдържание на какао над 60 %
  • Максимално ограничете тютюнопушенето!

 

                Запомнете правилното съчетание на храните по време консумирането им. Белтъчините (месо, риба, мляко и млечни продукти и белтъка на яйцето) се съчетават винаги със зеленчуци. Никога към тази комбинация (белтъчини и зеленчуци) не добавяйте въглехидрати (хляб и тестени изделия, картофи, боб, леща, грах, царевица, пасти, торти, макарони, пици). Тези въглехидратни храни правилно е да се съчетават с пресни или консервирани зеленчуци. Към тази комбинация (въглехидрати и зеленчуци) никога не добавяйте белтъчни храни (месо, риба, мляко и млечни продукти и белтъка на яйцето).

 

                В храносмилателната система на човека белтъчините се разграждат и по-късно усвояват отделно от въглехидратните храни. Ето защо смесването им е недопустимо, тъй като настъпва ферментация: газове, тежест, оригвания, подуване на стомаха. При ферментацията приетата храна не се разгражда до крайните и съставки, които тънките черва да усвоят. При такова хранене човек приема храна, но тялото не получава необходимите градивни елементи. Нарушава се правилната обмяна на веществата, в резултат започват най-различни болести. Повтарям хранете се с белтъци + зеленчуци, като го редувате с въглехидрати + зеленчуци, най-малко след три часа.

 

                Схема за приложение на билковата формула:                                  

Ден

1 ден

2 ден

3 ден

4 ден

5 ден

6 ден

7 ден

8 ден

9 ден

Сутрин

№14

ДА

ДА

№14

ДА

№14

№14

ДА

ДА

Обяд

ДА

014

ДА

ДА

№14

ДА

ДА

№14

ДА

Вечеря

ДА

ДА

№14

№14

№14

№14

ДА

ДА

№14

 

При наднормено тегло се препоръчват следните дози

                                                                                                                                                         

 при собствено тегло:      

   - от 50 до 80 кг - 1 супена лъжица (10 мл)

   - от 80 до 120 кг - 2 супени лъжици (20 мл)

   - от 120 до 150 кг - 3 супени лъжици (35 мл)

   - над 150 кг - 4 супени лъжици (40 мл)


              

               Билковата запарка от лайка се приготвя по следния начин: към 1 литър току що завираща вода добавете две супени лъжици цвят от лайка, разбърква се и се маха от огъня. Захлупено изстива 10 мин. Желателно е да се прецеди в термос. С този чай се приготвя единичната доза заместваща храната, а останалия се изпива малко, по- малко в  течения на деня, като последния прием да бъде 100 мл с 1 чаена лъжичка пчелен мед преди лягане за сън -  най-добре преди 22:00 ч. така ще осигурите почивка и на вегетативната нервна система, както и здравословен сън, необходим на централната нервна система.  

 

Противопоказания: Непоносимост към пчелен мед или някоя от съставките.  При поява на нежелателни реакции приложението на продукта трябва да се прекрати. Не се препоръчва прием в детска възраст както и от бременни жени и кърмачки.

                Странични действия: Не са установени, Да не се привишава препоръчаната доза! Не е заместител на нормалното хранене! Продуктът не е лекарственно средство!

24,00 лв. 20,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете: