Билкова Формула 23 помощ при Псориазис ,Себорея и А-топичен дерматит - Лятна промоция до 01.08.2024 год

Билкова Формула 23 помощ при Псориазис, Себорея и А-топичен дерматит 

Оригинална рецепта на маг. фарм. Никола Мангалджиев   100% натурален продукт

Oпаковка: 250 ml

 

Винаги  се комбинира със противовъзпълителен мехлем РИЛА

 

Действие: Нормализира функциите на жлезите с вътрешна секреция . Има мощно биостимулиращо действие, на клетките на епидермиса, възтановява целоста на кожата и предпазва  от нейното ново лющене  и сърбеж,подобрява зарастването на рани. Нормализира хормоналният дисбаланс и дейноста на  нервната Система.

Състав:Пчелен мед, Екстракти от Сарсапарила, Златен корен, Гинко-билоба, Лиций, Жен-шен, Коприва(семена), Жаблек, Сладник, Маточина, Дилянка,Исипливче,Орех,Репей и рилски билки.

Допълнително действие: Проявява общоукрепващо, тонизиращо, адаптогенно, регенеративно, капиляроукрепващо действие. Подобрява обменните процеси, дейността на бъбреците, белите дробове, черния дроб.

Противопоказания: Алергия към някои от компонентите на продукта.

Дозировка: Сутрин и следобед по 1-c.л.(10мл.), разтворени в150 мл. Чай от лайка, сок или друга течност.

 

Препоръчвам за: При болни от псориазис и А-топичен дерматит в комбинация с противовъспалителен мехлем  РИЛА  и чай от лайка.

 

Спазване на задължителна диета  при такъв вид болест!!!!

Портокали,лимони,мандарини,чесън ,лук,люто, кисело,газирано , силни подправки и червено вино  Да не се консумират !

 Съществени са и мерките определяни като допълнителни, тъй като заболяването е свързано с обменните процеси в организма. Външното му проявление неправилно го определя като кожен проблем /дерматоза/. Може да се говори за болестно проявление по кожата предизвикано най - вече от наследствения фактор, като определящ цялостното здравословно състояние на отделния индивид.У наследената биохимична функционалност започва с неправилен процес на всмукване на хранителни вещества в тънките черва откъдето в организма проникват токсични структури, особено при употребата на: мазна животинска храна, алкохол, цигари, кафе, кока - кола, пържени и консервирани храни и т.н. В крайния етап на биохимичния процес - кератокалогенеза, епидермалното съзряване на клетките е ускорено и влошеното им качество се проявява на повърхността на кожата като червени люспести плаки на типични места по тялото - лакти, колене, скалп. По късно плаките са наслояват и засъхват с постоянно отлющване на пърхот /мъртви клетки/ и периферен растеж на възникналия обрив.

Унаследената каратокалогенеза е наследствена проява на организма, съчетана с начален имунен отговор и неправилно хренене /начин на живот/ в периода 15 - 30 годишна възраст дава начало и първи прояви на болестта. Още по точно казано наследствеността допуска токсични вещества които смущават регулирането т.е. правилното образуване на кератина, който определя здравината на клетките. Токсичните структури не се неутрализират своевременно от организма, навлизат навътре в полипептидните и протеинови вериги, където ангажират запасите от нужните микроелементи: цинк /Zn/ и мед "Cu", както и витамин "А". получилите се дефицити са за сметка на ускорено произведени некачествени клетки с ниска устойчивост и здравина, т.н. паракератоза. Ето защо в някой случай, където организма е подложен на строга зеленчуково - плодова диета, без каквито и да е животински храни и се приемат високи дози цинк в комбинация с витамин "А" и "С" при задължителен медицински надзор, болестта изчезва.

Допълнителни фактори провокиращи появата са: стреса, лекарства за вътрешен прием, слънчеви изгаряния, бактериални и вирусни инфекции, болести на стомашно-чревния тракт, захарен диабет и др.

 Mаг.фарм.Никола Мангалджиев 

 

 

 

 

21,00 лв. 18,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 18,00 лв.
Моля, изберете: