ПЧЕЛЕН ДАР - Великденска Промоция До 20.04.2023 г.

ПЧЕЛЕН ДАР                                        

Oпаковка: 1000 ml

Един прекрасен билков, 100% натурален продукт по оригиналната рецепта на маг.фарм.Никола Мангалджиев .    Селектиран над 16 години с билки от Рила планина,Сибирската тайга и Амазонската Джунгла  , за подпомагане на борбата със злокачествените  и туморните заболявания. С цел профилактика и възстановяване при тези тежки болести,по време на лъче и химио терапията.

Действие: Пчелен дар  е с мощно имуностимулиращо,  противотуморно ,адаптогенно,противовирусно и успокояващо действие.  При тежки и продължителни боледувания от различен характер,  херпес, херпес зостер, отпадналост, както и при лъче и химио терапия .При нисък хемоглобин и желязо , загуба на апетит и тегло .

Съпътстващо действие: Подобрява функциите на човешкия организъм,регулира обмяната на веществата и функциите на жлезите с вътрешна секреция, нормализира кръвното налягане, подобравя състава на кръвта, гарантира психическата и физическа  устойчивост .Директно действа върху туморите като не позволява тяхното разрастване и метастазиране,спомага и за намаляване на размерите им,както и за по-лекото приемане на организма на лъче и химио терапийте .

Съдържание: Специално подбрана смес от Пчелен мед, Пчелен прашец и екстракти на Билки и Гъби от Рила планина,Руската тайга и Амазонската джунгла .         Спиртни извлеци 40% от Котешка стъпка,Глухарче(корени),Сарсапарила,Шизандра,Гоуци,Левзея, Бял сладък пелин,  Гиностема,Бял имел от дъб,Кордицепс,Елетерокок(сибирски жен-шен)Алпийски плавун,Коприва семе,Валериана,Бъзак,Лапачо,Златен корен,Рейши и други .

РАЗКЛАТИ ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА!!!!!

Забранено за ползване от  Деца до 17 год. и Бременни 

ПРИЕМА СЕ НА ГЛАДНО , СУТРИН И НА ОБЯД  ПО ЕДНА СУПЕНА ЛЪЖИЦА (10 мл.), КАТО СЕ ДЪРЖИ В УСТАТА И СЕ СМУЧЕ БАВНО КАТО БОНБОН ! Винаги се комбинира със  билков сироп -ФОРМУЛА ЗА ЖИВОТ - N 17

С  ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ ПРИ ХОРА СЪС АЛЕРГИИ  - КЪМ МЕД И ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ (Пчелен прашец или Клей) !!!

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!  

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ:   Не са наблюдавани в посочените дози.        

При появяване на странични действия приемането трябва да се  прекрати незабавно !!!     

Продуктът не е лекарствено средство!    Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!!!!  При температура до 22 градуса,далеч от пряка слънчева светлина.

БИЛКОЛЕК–МАНГАЛДЖИЕВ гр. САМОКОВ Бул.България 124  тел.0888163916   Oпаковка: 1000 ml.        Срок на годност: 1 година (виж етикета)                                               

 

120,00 лв. 100,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 100,00 лв.
Моля, изберете: